Demo autostoelen koop je online bij Carseatz
Favicon

Prijs

tot

Merk

Kleur

Conditie

Model

Materiaal

Demo autostoelen

Ben je op zoek naar comfortabele en betaalbare autostoelen voor jouw auto? Bij Carseatz hebben we een uitgebreide selectie demo autostoelen van verschillende merken, die eerder gebruikt zijn voor testritten of voor de pers. Deze demo autostoelen bieden dezelfde kwaliteit, comfort en ondersteuning tijdens het rijden als nieuwe autostoelen, maar dan voor een lagere prijs.

Onze demo autostoelen zijn zo goed als nieuw en gecontroleerd op kwaliteit, zodat je zeker kunt zijn van een hoogwaardige autostoel die nog jaren meegaat.

8 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Merken

Bij Carseatz bieden we demo autostoelen aan van verschillende merken, waaronder het bekende merk RECARO, maar ook Performance autostoelen van bijvoorbeeld BMW en Volkswagen. Onze demo autostoelen zijn geschikt voor verschillende automodellen en bieden dezelfde kwaliteit als nieuwe autostoelen.

Specifiek model

Ben je op zoek naar een specifiek model demo autostoel dat momenteel niet in ons assortiment staat? Vul dan ons formulier in op deze pagina. Zo ben jij de eerste die een bericht krijgt als wij het gezochte model hebben gevonden.

Verzending

Onze demo autostoelen kunnen zowel binnen Europa als buiten Europa verzonden worden. We werken samen met betrouwbare verzendpartners, zodat je zeker kunt zijn van een veilige en snelle levering. Bekijk onze verzendtarieven voor de Benelux, Duitsland en de rest van Europa op deze pagina.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen. Op deze manier betaal je geen verzendkosten en kun je de demo autostoelen direct bekijken en uitproberen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.