Garantie - Carseatz - Exclusieve autostoelen & onderdelen
Favicon

Garantie van Carseatz producten

De fabrikant van je bestelde product kan fabrieksgarantie geven. Dit wil zeggen dat de fabrikant tijdens die garantieduur je product repareert of vervangt als die defect raakt, tenzij het defect is ontstaan door jouw toedoen. Wij helpen je hier graag mee want garantie en service loopt in eerste instantie altijd rechtsreeks via ons.

De fabrieksgarantie verschilt per fabrikant, leverancier of product. Op sommige producten zit minder of geen fabrieksgarantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tweedehands, refurbished of outlet artikelen.

Mocht er gedurende de garantieperiode een defect ontstaan buiten jouw schuld om, dan kun je recht hebben op een reparatievergoeding of vervanging van het product. Gebruiksslijtage valt niet onder garantie, evenals beschadigingen die zijn ontstaan door een verkeerde montage of gebruik van het product.

Meld je garantieclaim altijd van te voren aan via info@carseatsandparts.com. Onaangemelde en niet geregistreerde garantieclaims zullen niet door ons aangenomen worden.