Consoles koop je online bij Carseatz
Favicon

Prijs

tot

Merk

Kleur

Conditie

Model

Materiaal

Consoles en inbouwframes

Bij Carseatz bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige inbouw consoles en inbouwframes voor vele verschillende automerken en modellen. Wij hebben originele tweedehands vervangingsonderdelen of onderdelen van bekende kwalitatieve merken zoals Bride of RECARO.

33 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat zijn consoles en inbouwframes

Een inbouwframe of inbouwconsole voor een autostoel is een stevig frame dat de autostoel ondersteunt en vastzet in de auto. Het zorgt voor stabiliteit en stevigheid, waardoor de autostoel veilig en comfortabel in het voertuig blijft zitten. Het frame is speciaal ontworpen voor het type auto en zorgt ervoor dat de autostoel goed bevestigd is, wat de veiligheid van de bestuurder of passagier verbetert tijdens het rijden.

Inbouw consoles voor jouw auto

Onze inbouw consoles zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende automerken en modellen. Kies voor de kwaliteit van merken zoals RECARO en Bride om je auto-interieur te verbeteren. Of ga voor een duurzame en tweedehands optie die perfect aansluit bij jouw auto.

Contact

Heb je specifieke vragen over onze inbouw consoles en inbouwframes, of ben je op zoek naar een frame of console voor jouw auto die hier nog mist? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op.