Retourneren - Carseatz - Exclusieve autostoelen & onderdelen
Favicon

Retourneren van Carseatz producten

Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met je bestelling. Neem dan direct contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar een snelle en passende oplossing. Dit kan zijn een vervangend of aanvullend artikel of een terugboeking van een gedeelte of het volledige aankoopbedrag.

14 dagen retourrecht

Wij hanteren een 14 dagen retourrecht om zonder opgave van reden het bestelde artikel op eigen kosten te retourneren. Uiteraard dient de retourzending eerst bij ons aangemeld te worden. Om vervolgens compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons verstuurd te worden.

Transportschade

Als een pakket door de bezorger beschadigd wordt aangeboden kun je zelf beoordelen of je deze aanneemt of niet. Wij adviseren om een zwaar beschadigd pakket altijd te weigeren en retour te geven aan de bezorger. Denk je dat het product zelf niet beschadigd is, laat dan de bezorger in ieder geval een aantekening maken van de zichtbare verpakkingsschade. Ook is het altijd verstandig om enkele foto’s van deze schade te maken.

Kosten retourzending

In het geval van een beschadigd artikel, verkeerd geleverd artikel of een terechte garantieclaim zullen wij de verzendkosten voor de retourzending altijd vergoeden. Bij een verkeerd besteld artikel of als het product toch niet aan je verwachtingen voldoet worden de verzendkosten niet door ons vergoed.

Uitzonderingen

Producten die beschadigd, incompleet of niet meer in de originele verpakking zitten kunnen niet geretourneerd worden. Ditzelfde geldt voor op order gemaakte of bestelde producten en gemonteerde producten.

Werkwijze retourneren 

Neem altijd eerst contact met ons op wanneer je iets wilt retourneren en meld deze aan via info@carseatsandparts.com. Wij zullen je dan informeren waar je zending naar toe gestuurd mag worden en met welke referentie. Uiteraard mag je het pakket ook langsbrengen bij ons in Opmeer. We kunnen dan gelijk overleggen over de gewenste afhandeling en zorgen voor een snelle en passende oplossing.

Retourzendingen zijn altijd op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van de retourzending en raden je dan ook aan om je pakket altijd met een verzendbewijs en tracking service te versturen. Onaangemelde en niet geregistreerde retourzendingen zullen niet door ons aangenomen worden.

Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt wanneer je een product aan ons retour stuurt en dat het product in dezelfde conditie aankomt als dat het door jou ontvangen is. Bij gebruikssporen of beschadigen behouden wij ons het recht om de retourzending te weigeren of retour te sturen.

Als wij je retourzending ontvangen en gecontroleerd hebben melden we dit bij je en zullen we zo snel mogelijk een vervangend artikel versturen of het aankoopbedrag terugstorten. Wanneer de fout bij ons ligt zullen we uiteraard ook de verzendkosten vergoeden.