Nieuwe autostoelen koop je online bij Carseatz
Favicon

Prijs

tot

Merk

Kleur

Conditie

Model

Materiaal

Merken

Bij Carseatz bieden we nieuwe autostoelen aan voor een breed scala aan automerken, waaronder BMW, Audi, Volkswagen en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar vervangende stoelen of een upgrade naar performance stoelen, wij hebben de perfecte stoelen voor jouw auto.

Specifiek model

Op zoek naar een specifiek model autostoel dat momenteel niet in ons assortiment staat? Vul dan ons formulier in op deze pagina. Zo ben jij de eerste die een bericht krijgt als wij het gezochte model beschikbaar hebben of kunnen we samen kijken voor een geschikt alternatief.

Verzending

Onze nieuwe autostoelen kunnen zowel binnen Europa als buiten Europa verzonden worden. Bekijk onze verzendtarieven voor de Benelux, Duitsland en de rest van Europa op deze pagina. Voor verzendingen buiten Europa kun je het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgave op maat.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen. Op deze manier betaal je geen verzendkosten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Voor meer informatie over afhalen of andere vragen over onze verzendingen kun je hier terecht.