Refurbished autostoelen koop je online bij Carseatz
Favicon

Prijs

tot

Merk

Kleur

Conditie

Model

Materiaal

Refurbished autostoelen

Op zoek naar betaalbare en duurzame autostoelen die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Bij Carseatz vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige refurbished autostoelen van met name het bekende merk RECARO. Onze refurbished autostoelen zijn klaar voor een tweede leven, ze bieden dan ook weer al het comfort en ondersteuning tijdens het rijden als met een nieuwe stoel.

16 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Merken

Bij Carseatz bieden we universele refurbished autostoelen aan welke gebruikt kunnen worden voor allerlei modellen auto’s. Of je nu op zoek bent naar vervangende stoelen of een upgrade voor je huidige stoelen, wij hebben de perfecte refurbished autostoelen voor jou.

Specifiek model

Op zoek naar een specifiek model refurbished autostoel dat momenteel niet in ons assortiment staat? Vul dan ons formulier in op deze pagina. Zo ben jij de eerste die een bericht krijgt als wij het gezochte model gevonden hebben.

Verzending

Onze refurbished autostoelen kunnen zowel binnen Europa als buiten Europa verzonden worden. Bekijk onze verzendtarieven voor de Benelux, Duitsland en de rest van Europa op deze pagina.

Voor verzendingen buiten Europa kun je het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgave op maat.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen. Op deze manier betaal je geen verzendkosten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Voor meer informatie over afhalen of andere vragen over onze refurbished autostoelen kun je hier terecht.