Ford koop je online bij Carseatz
Favicon
Ford autostoelen

Bij Carseatz vind je een selectie Ford autostoelen. Of je nu op zoek bent naar vervanging voor je huidige stoelen of gloednieuwe RECARO-modellen, wij hebben wat je nodig hebt om jouw Ford een upgrade te geven. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Ford onderdelen

Ben je op zoek naar specifieke onderdelen om het interieur van je Ford te upgraden? Bij Carseatz bieden we een selectie van originele- en vervangingsonderdelen, zoals inbouwframes, consoles, deurpanelen en bekleding. Als je een specifiek onderdeel niet kunt vinden, staan we klaar om je te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en ondersteuning.

Ford Interieurs

Verken de talloze manieren om jouw huidige Ford-interieur te transformeren met een frisse uitstraling. Elk interieur bij Carseatz is past precies en heeft de perfecte pasvorm samen met een topkwaliteit afwerking. Als bepaalde interieurs niet beschikbaar zijn, laat ons dan weten welke specifieke stijl je zoekt, zodat we kunnen helpen met alternatieven.

Ford vervangingsdelen

Geef jouw Ford-interieur een upgrade met onze originele vervangingsdelen. Of het nu gaat om een versleten zitting of een ingezakte stoelvulling, onze schuimdelen zijn speciaal ontworpen om jouw Ford interieur terug te brengen naar zijn oorspronkelijke  nieuwstaat.

Over Carseatz

Bij Carseatz helpen wij al vele jaren Ford-eigenaren met een mooi, fris interieur, dit met meer dan 15 jaar ervaring in auto-stoelen. We ontvangen regelmatig vragen over specifieke auto-interieurs of onderdelen, zoals schuim en bekleding voor autostoelen. Daarom hebben we deze webshop gecreëerd waar je al deze interieur onderdelen kunt vinden, allemaal gemakkelijk online beschikbaar op één plek.

Verzending

Wij verzenden over de hele wereld. Wil je weten wat de verzendkosten zijn? Deze worden automatisch berekend in je winkelwagen. Voor specifieke tarieven per regio kun je terecht op onze verzendpagina. Heb je verdere vragen over de verzending? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.